Tømning af hus – indvendig nedrivning

Vi garanterer et godt og grundigt arbejde

Har du brug for hjælp til tømning af hus? Så lad os rydde huset for dig. Hos Multi-Hjælp tilbyder vi en bred vifte af opgaver, herunder indvendig nedrivning af huse. Vi har altid fokus på at levere god service og høj kvalitet, og det er din sikkerhed for at godt og grundigt arbejde. Vi servicerer især privatkunder i blandt andet Varde, Grindsted og Esbjerg samt andre steder.

Vi fjerner interiør, bygningsdele og installationer

Vi tilbyder professionel tømning af hus, hvor vi for eksempel bryder vægge ned, hugger gulve op eller fjerner lofter. Vi kan også fjerne køkkener, rive badeværelser ned og lignende. Det kan med andre ord være alle former for hel eller delvis indvendig nedrivning, hvor vi tømmer huset eller enkelte rum for interiør, bygningsdele og installationer.

Indvendig nedrivning sker typisk i forbindelse med modernisering, renovering og ombygning. Der kan være et ønske om en anderledes ruminddeling, nye gulve eller et nyt badeværelse med videre. Vi sikrer naturligvis en grundig nedrivning og en korrekt bortskaffelse af affaldet, når vi er færdige med opgaven. Derpå kan du eller dine håndværkere gå i gang med byggeprojektet.

Få et uforpligtende tilbud på tømning af hus

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og for at fortælle mere om dine ønsker og behov. Det er ofte en god ide, at vi kommer forbi for at se nærmere på opgaven. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede tømning af hus.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​Telefon: 22 48 63 53

God service & høj kvalitet!

Vi laver (næsten) alt!

Vi løser en lang række forskellige
​opgaver – altid til din tilfredshed!

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Multi-Hjælp ApS

Vi hjælp er med diverse kloakløsninger, belægningsopgaver eller andet, så tøv ikke med at kontakte os!

Kontaktoplysninger

Multi-Hjælp ApS

J. C. Jensensvej 11, 6800 Varde

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 22 48 63 53

E-mail: kontakt@multi-hjaelpaps.dk