Nedsivningsanlæg til huse og sommerhuse

Vi lægger vægt på god service og høj kvalitet

Skal du have etableret et nedsivningsanlæg? Så kan vi hjælpe dig. Hos Multi-Hjælp kan vi løse næsten alle opgaver, herunder etablering af anlæg til spildevands- og regnvandsafledning. Vi lægger vægt på god service og høj kvalitet, og derfor kan du altid forvente et godt resultat. Vi servicerer især privatkunder i blandt andet Varde, Esbjerg, Grindsted og omegn.

Anlægget anvendes i stedet for en septiktank

Nedsivningsanlæg anvendes, hvis der ikke er adgang til offentlig kloak, og hvis det bliver for dyrt at blive tilsluttet. Det kan for eksempel være et hus eller sommerhus i et landområde. Tidligere brugte man septiktanke, men i dag er der krav om, at spildevand skal ledes til en bundfældningstank.

Formålet med nedsivningsanlægget er at rense spildevandet, før det trænger ned til grundvandet. Derfor løber vandet først til en bundfældningstank, hvor de faste dele bliver tilbageholdt. Derpå ledes vandet videre til en pumpebrønd, hvor det pumpes ud i en række fordelerrør. Derfra kan det sive ned gennem jordlagene, mens det bliver renset.

Hvad koster nedsivningsanlæg?

Vores priser for etablering af nedsivningsanlæg til spildevand afhænger af en række forskellige forhold. Der kan også være behov for en faskine til afledning af regnvand. Kontakt os for at få mere information, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​Telefon: 22 48 63 53

God service & høj kvalitet!

Vi laver (næsten) alt!

Vi løser en lang række forskellige
​opgaver – altid til din tilfredshed!

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Multi-Hjælp ApS

Vi hjælp er med diverse kloakløsninger, belægningsopgaver eller andet, så tøv ikke med at kontakte os!

Kontaktoplysninger

Multi-Hjælp ApS

J. C. Jensensvej 11, 6800 Varde

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 22 48 63 53

E-mail: kontakt@multi-hjaelpaps.dk