Kloakseparering ved behov for aflastning

​Vi garanterer et professionelt arbejde

Har du brug for kloakseparering i dit hus? Så lad os finde den rette løsning til dig. Hos Multi-Hjælp kan vi løse alle opgaver inden for kloakering, herunder separatkloakering. Det sker i samarbejde med en Autoriseret Kloakmester.

Vi lægger vægt på både god service og høj kvalitet, og derfor er du garanteret et professionelt arbejde. Vi servicerer især privatkunder i blandt andet Varde, Grindsted, Esbjerg og omegn.

Vælg mellem en tostrengskloak eller en LAR-løsning

​Det danske kloaknet bliver i større og større grad belastet af de voksende regnmængder. Dertil kommer det stigende antal indbyggere og husstande. I visse tilfælde stiller kommunen krav om kloakseparering, mens der i andre tilfælde kan være et konkret behov på grund af risikoen for oversvømmelse. Vi tilbyder hjælp og vejledning om varige løsninger inden for separering af kloakker.

Ofte føres regnvand og spildevand ud af et rør, men ved separering af kloak føres det ud af to føringer, altså ved hjælp af en tostrengskloak. Alternativt kan du vælge en LAR-løsning, hvilket vil sige "Lokal Afledning af Regnvand". Denne metode supplerer den traditionelle kloak, men den kan også erstatte den. Vi kan hjælpe med begge løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på kloakseparering

Hvad koster separatkloakering? Vores priser for at etablere kloakseparering afhænger af metoden og en række andre forhold. Kontakt os for at få mere information og for at aftale et møde, hvor vi gennemgår mulighederne. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris på kloaksepareringen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​Telefon: 22 48 63 53

God service & høj kvalitet!

Vi laver (næsten) alt!

Vi løser en lang række forskellige
​opgaver – altid til din tilfredshed!

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Multi-Hjælp ApS

Vi hjælp er med diverse kloakløsninger, belægningsopgaver eller andet, så tøv ikke med at kontakte os!

Kontaktoplysninger

Multi-Hjælp ApS

J. C. Jensensvej 11, 6800 Varde

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 22 48 63 53

E-mail: kontakt@multi-hjaelpaps.dk